Köpvillkor

Köpvillkor

Genom att beställa någon av våra produkter godkänner du dessa villkor

 • Genom att beställa på Två Barn Sverige AB , garanterar du att du är 18 år gammal eller har föräldrarnas tillstånd att köpa från oss.
 • Händelser utanför Två Barn Sverige ABs kontroll skall anses force majeure. Med det menas att  Två Barn Sverige AB har rätt att häva eventuella kontrakt och överenskommelser.
 • Vi förbehåller oss rätten att häva köp vid felaktiga priser.
 • Du får information om fraktkostnad innan du bekräftar ett köp.
 • TvåBarn.se har rätt att häva en order.
 • Det är inte tillåtet att beställa flera produkter för att prova och sedan returnera. (om du har svårt att veta vilken modell som passar bäst – erbjuder vi personlig rådgivning) Detta för att inte skada vår miljö med onödigt produktslitage och leveranser fram och tillbaka.
 • Frakten är 45 kr om inget annat anges.
 • Fraktfritt vid köp över 399 kr. (Gäller inte utanför Sverige)
 • Order betalas med kortbetalning (Stripe), Swish eller Klarna.
 • Bankkortsuppgifter skickas säkert över en krypterad anslutning och sparas ej.
 • Två Barn Sverige AB förbehåller sig rätten att ändra all information utan att annonsera det i förväg.
 • Utlandsfrakt visas i kassan när land är valt.

Outhämtat paket

Outhämtat paket debiteras med 150 kr för att täcka porto och administrativa kostnader.

Ångerrätt och retur

Det är viktigt för oss att du blir nöjd. Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit din vara.

Kontakta oss alltid innan du returnerar en vara. Om varan inte är i oförändrat skick kan vi komma att göra ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning.

Returrutiner Två Barn Sverige AB

Varan returneras i oförändrat skick, i originalförpackningen. Returnera samtliga delar, även om de skulle vara trasiga. Bifoga en lapp där du anger namn, ordernummer och gärna returorsak. Kontakta oss alltid innan du returnerar en vara. Om varan inte är i oförändrat skick kan vi komma att göra ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning.

Utnyttjas returrätten debiteras returfrakten (f.n. 95 kr) i efterhand om du valt att använda TvåBarns retursedel. Dvs returfrakten dras från beloppet som ska återbetalas.

Retursedel skickas på förfrågan, antingen som en pdf alternativt som QR-kod som uppvisas hos ombud som då skriver ut. (TvåBarn avgör vilket sätt som är möjligt)

Om en vara är felexpedierad betalar TvåBarn.se returfrakten. Vid byte eller retur står du för transportrisken.Spara alltid garanti/följesedeln tills returen är avklarad, där står ditt returkollinummer, som skall användas vid eventuell reklamation.

Vid köp med Klarna: Skulle förfallodatumet närma sig så kan du kontakta Klarna för att pausa din faktura under tiden vi handlägger din retur, det går också att göra i deras app. (Klarna 08 – 120 120 10)

Kompletterande information

Två Barn Sverige AB förbehåller sig rätten att ändra all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer, köpvillkor och produkterbjudanden utan förvarning. Vid händelse av att en produkt är slutsåld så har Två Barn Sverige AB rätt att häva ett köp och på bästa sätt återbetala eventuella belopp. Två Barn Sverige AB ska också meddela kunden om motsvarande ersättningsprodukt finns tillgänglig.

Vi hjälper dig med rådgivning via mail, facebook eller instagram när du vill ha hjälp att välja produkt efter dina behov.

Vid frågor, kontakta oss på: andrine@2barn.se

Två Barn Sverige AB
Svedjegatan 1
78443 Borlänge

Andrine Linnholt
0762439104

Org.nr 559029-6629