Om oss

Två Barn

Välkommen till Två Barn – Ett familjeföretag i Borlänge

Under bebis-tiden med våra två barn märkte vi hur mycket vi och barnen uppskattade närhet. Det var då vi upptäckte bärandet och ergonomiska bärselar. Våra barn älskade att bli burna och vi älskade smidigheten, att ge och få närhet samtidigt som vi fick friheten att röra oss obehindrat i vardagen.

Allt blev enklare med bärselen. Vi kom ut på promenader, vi kunde snabbt och lätt ta oss till affären. Under en period kunde barnen inte somna utan fysisk närhet i famnen, då var det väldigt skönt att kunna bära nära i bärsele, utan att det blev påfrestande för kroppen.

Jag som främst driver Två Barn heter Andrine, jag har alltid drömt om att ha ett eget företag. Och det var när vi sökte bärselar här i Dalarna som vi upptäckte att detta var svårt att hitta. Endast några få märken fanns, därför valde jag att starta min e-butik, en specialbutik inriktad på bärande och närbesläktade områden såsom tygblöjor och giftfria leksaker. Bärsjalar är en underbar värld av mångsidighet och det är kul att kunna erbjuda så många olika material, varianter och vävtekniker.

När vi väljer vilka varumärken vi ska ha i butiken så söker vi främst varumärken med produkter som tillverkas inom EU. Det är av miljöskäl. Leksakerna tillverkas i Thailand, dock genomsyras produktionen av hållbarhet och miljötänk.

Alla kan göra något för miljön, vi gör vad vi kan för hållbarheten och undviker att packa i plast, vi packar främst i kartonger, papp och well på rulle. Tejpen vi använder är av papper. Vi skickar inte ut retursedel med varje order, den mailas på efterfrågan.

För oss är det viktigt att hålla god och hög service, vi vill att du ska få den hjälp du behöver för att hitta rätt produkt för dig och dina behov. Därför kan man kontakta oss med sina frågor så svarar vi så snart vi kan.

Undrar du något, eller vill ge oss något förslag på produkt vi bör ha, tveka inte att skriva till oss, du är viktig för oss!

Vi lägger regelbundet upp nyheter på Facebook, gilla oss gärna där för att se mer 🙂

Tack för din tid,

Vänliga hälsningar

Andrine

 

Välkommen till vår fysiska butik! Vi finns på Kvarnforsplan 3 i Kvarnsveden, Borlänge. För aktuella öppettider se vår Facebook, Instagram eller Google maps.