Ny Limited Edition färg från Fidella – Feel Free Lilac Grey

Feel Free Lilac Grey med vackra flygande fjärilar som bildar ett blomsterlikt mönster. Vi har tre olika modeller i denna nya begränsade färg.

Fidella Fusion – Baby

Fidella Fusion är en bärsele som stängs med spännen, passar från nyfödd upp till ca 1.5 år. Den är sydd av mjukt vävt sjaltyg som gör den extra bekväm för dig och din bebis. Höftbältet är tunt, följsamt och mjukt.

En bra funktion är att du kan justera storleken på panelen, tyget som omfamnar din bebis, så att den alltid passar din bebis på ett optimalt sätt. En fast huva, bra som stöd när barnet ännu inte är stabil i nacken, även bra som skydd mot väder och vind.

Endast 45 st i hela världen

Fidella Fusion 2.0 – Toddler

Fidella Fusion är en bärsele som stängs med spännen, passar från storlek 74 (ca 6-8 månader). Den är sydd av vävt sjaltyg som gör den extra bekväm för dig och ditt barn. Höftbältet är tunt, följsamt och mjukt.

Denna modell passar bra när ditt barn har blivit lite större, lång användningstid då maxvikt är hela 30 kg.

En bra funktion är att du kan justera storleken på panelen, tyget som omfamnar ditt barn, så att den alltid passar på ett optimalt sätt. En fast huva skyddar mot väder och vind.

Endast 42 st i hela världen

Fidella Onbuhimo V2

En modell för ryggbärande, där barnet kommer högt upp och kan se sig omkring.

Denna är utan höftbälte vilket är praktisk vid kortare stunder, då den är smidig att snabbt få på och av. Även optimal för den gravida eftersom man slipper ett bälte kring magen.

Du kan justera panelen, tyget som omfamnar ditt barn, så att den är bekväm och ger en korrekt passform. Onbuhimo passar barn från 80 cm upp till 30 kg.

Endast 18 st i världen.

Vilken Feel Free Lilac Grey passar dig bäst?

Det finns tre olika modeller att välja mellan Baby, Toddler och Onbuhimo V2.